Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20457
Название: | Удосконалення способу виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності з бульб топінамбура |
Авторы: | Загорулько, А. М. Лук'янов, І. М. Ібаєв, Е. Б. Титаренко, Н. В. |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Загорулько А. М., Лук'янов І. М., Ібаєв Е. Б., Титаренко Н. В. Удосконалення способу виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності з бульб топінамбура. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 30-32. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20457 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-30-32.pdf | 278.68 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.