Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20457
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorЛук'янов, І. М.-
dc.contributor.authorІбаєв, Е. Б.-
dc.contributor.authorТитаренко, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-01-19T13:54:45Z-
dc.date.available2023-01-19T13:54:45Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗагорулько А. М., Лук'янов І. М., Ібаєв Е. Б., Титаренко Н. В. Удосконалення способу виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності з бульб топінамбура. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 30-32.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20457-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУдосконалення способу виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності з бульб топінамбураuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-30-32.pdf278.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.