Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20146
Название: Регіональні особливості розвитку ресторанного господарства в Харківській області
Авторы: Михайлова, М.В.
Ключевые слова: ресторанне господарство;Харківська область;регіональні особливості розвитку;restaurant business;Kharkiv region;regional features of development;ресторанное хозяйство;Харьковская область;региональные особенности развития
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Михайлова М. В. Регіональні особливості розвитку ресторанного господарства в Харківській області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 683-688.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено діяльність підприємств ресторанного господарства в Харківській області та регіональні особливості її розвитку.
Activities of catering enterprises in the Kharkov region and peculiarities of regional development are studied.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20146
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2011_1_100.pdf167.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.