Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20146
Название: | Регіональні особливості розвитку ресторанного господарства в Харківській області |
Авторы: | Михайлова, М.В. |
Ключевые слова: | ресторанне господарство;Харківська область;регіональні особливості розвитку;restaurant business;Kharkiv region;regional features of development;ресторанное хозяйство;Харьковская область;региональные особенности развития |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Михайлова М. В. Регіональні особливості розвитку ресторанного господарства в Харківській області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 683-688. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено діяльність підприємств ресторанного господарства в Харківській області та регіональні особливості її розвитку. Activities of catering enterprises in the Kharkov region and peculiarities of regional development are studied. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20146 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_100.pdf | 167.83 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.