Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20075
Назва: Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві
Автори: Горальчук, Андрій Богданович
Нагорний, Олександр Юрійович
Котляр, Олег Володимирович
Ключові слова: конспект лекцій;ресторанне господарство
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Горальчук А. Б., Нагорний О. Ю., Котляр О. В. Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві: опорний конспект лекцій для студ. спец. 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня магістр ден. форми навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 38 с.
Короткий огляд (реферат): Метою викладання дисципліни «Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві» є придбання, систематизація та закріплення у студентів теоретичних знань та практичних вмінь щодо побудови ефективного технологічного процесу шляхом прийнятих інноваційних інженерних рішень та здійснення оцінки запропонованих рішень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20075
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
innovatsiynyy_inzhynirynh_restor_hospod_OKL_2016.pdf1.27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.