Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20075
Назва: | Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві |
Автори: | Горальчук, Андрій Богданович Нагорний, Олександр Юрійович Котляр, Олег Володимирович |
Ключові слова: | конспект лекцій;ресторанне господарство |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Горальчук А. Б., Нагорний О. Ю., Котляр О. В. Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві: опорний конспект лекцій для студ. спец. 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня магістр ден. форми навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 38 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою викладання дисципліни «Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві» є придбання, систематизація та закріплення у студентів теоретичних знань та практичних вмінь щодо побудови ефективного технологічного процесу шляхом прийнятих інноваційних інженерних рішень та здійснення оцінки запропонованих рішень. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20075 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
innovatsiynyy_inzhynirynh_restor_hospod_OKL_2016.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.