Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20072
Назва: Електронний каталог обладнання та проектних рішень закладів ресторанного господарства
Автори: Чорна, Ніна Вікторівна
Саєнко, Сергій Юрійович
Тормосов, Юрій Михайлович
Нечипоренко, Ірина Володимирівна
Скуріхіна, Людмила Андріївна
Ключові слова: обладнання;каталог;ресторанне господарство
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Чорна Н. В., Саєнко С. Ю., Тормосов Ю. М., Нечипоренко І. В., Скуріхіна Л. А. Електронний каталог обладнання та проектних рішень закладів ресторанного господарства: для студентів спец. 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр ден. та заоч. форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 143 с.
Короткий огляд (реферат): До каталогу включено перелік механічного, теплового, холодильного, роздаточного, нейтрального, сантехнічного устаткування, а також будівельних елементів споруд, які необхідні при компонуванні закладів ресторанного господарства. Всі параметри на устаткування відповідають паспортним даним заводів-виготовлювачів. За допомогою цього каталогу студенти розробляють креслення під час проектування закладів ресторанного господарства з використанням засобів комп'ютерної графіки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20072
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
elektronnyy_kataloh_obladnannya_MV_2016.pdf10.69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.