Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20063
Назва: | Технологічна експертиза безпечності харчової продукції |
Автори: | Колеснікова, Марина Борисівна Трощій, Тетяна Володимирівна |
Ключові слова: | харчова продукція;конспект лекцій;експертиза якості |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Колеснікова М. Б., Трощий Т. В. Технологічна експертиза безпечності харчової продукції: опорний консп. лекцій для студ. спец. 7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня спеціаліст, магістр ден. та заоч. форм навчання; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 67 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета викладання дисципліни полягає у формуванні у студентів системного погляду на експертний аналіз технологій виробництва, зберігання та реалізації харчової продукції, оцінку відповідності за показниками якості та безпечності, набуття відповідних компетенцій, зокрема: – загальнонаукових, які передбачають набуття студентами наукових знань з проведення експертизи технологій харчової продукції, її якості та безпечності; – загально-професійних, які спрямовані на оволодіння основними методами системного підходу до діагностики технологічних процесів виробництва продукції, ознайомлення з нормативними та технологічними документами, що регламентують їх виробництво та контроль показників якості й безпечності; – спеціально-професійних – узагальнення результатів експертизи технологій оцінку ступеню управління технологією, якістю та безпечністю кулінарної продукції; – соціально-особистих через формування світогляду, розвиток творчого мислення, дослідницьких навичок, самостійної роботи з інформаційними матеріалами, екологічної культури, наполегливості у досягненні мети. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20063 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohichna_ekspertyza_bezpechnosti_kharch_produktsiyi_OKL_2015.pdf | 1.21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.