Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20063
Назва: Технологічна експертиза безпечності харчової продукції
Автори: Колеснікова, Марина Борисівна
Трощій, Тетяна Володимирівна
Ключові слова: харчова продукція;конспект лекцій;експертиза якості
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Колеснікова М. Б., Трощий Т. В. Технологічна експертиза безпечності харчової продукції: опорний консп. лекцій для студ. спец. 7.05170112, 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня спеціаліст, магістр ден. та заоч. форм навчання; Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 67 с.
Короткий огляд (реферат): Мета викладання дисципліни полягає у формуванні у студентів системного погляду на експертний аналіз технологій виробництва, зберігання та реалізації харчової продукції, оцінку відповідності за показниками якості та безпечності, набуття відповідних компетенцій, зокрема: – загальнонаукових, які передбачають набуття студентами наукових знань з проведення експертизи технологій харчової продукції, її якості та безпечності; – загально-професійних, які спрямовані на оволодіння основними методами системного підходу до діагностики технологічних процесів виробництва продукції, ознайомлення з нормативними та технологічними документами, що регламентують їх виробництво та контроль показників якості й безпечності; – спеціально-професійних – узагальнення результатів експертизи технологій оцінку ступеню управління технологією, якістю та безпечністю кулінарної продукції; – соціально-особистих через формування світогляду, розвиток творчого мислення, дослідницьких навичок, самостійної роботи з інформаційними матеріалами, екологічної культури, наполегливості у досягненні мети.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20063
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnolohichna_ekspertyza_bezpechnosti_kharch_produktsiyi_OKL_2015.pdf1.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.