Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20060
Назва: Технологічна експертиза безпечності харчової продукції
Автори: Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Трощій, Тетяна Володимирівна
Ключові слова: методичні вказівки;харчова продукція;курсова робота
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гринченко О. О., Колеснікова М. Б., Трощий Т. В. Технологічна експертиза безпечності харчової продукції: метод. вказівки та тематика курс. робіт для студ. спец. 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня магістр; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі Харків: ХДУХТ, 2015. 25 с.
Короткий огляд (реферат): Проблема безпеки продуктів харчування – складна комплексна проблема, що вимагає численних зусиль для її вирішення, як з боку вчених – біохіміків, мікробіологів, так і з боку виробників, санітарно-епідеміологічних служб, державних органів і, нарешті, споживачів. Тому оволодіння знаннями, вміннями та навичками в проведенні технологічної експертизи є визначальними для забезпечення встановлення відповідності існуючих технологій, системи безпечності харчової продукції для фахівця в сучасному конкурентному середовищі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20060
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnolohichna_ekspertyza_bezpechnosti_kharch_prod_MV_2015.pdf287.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.