Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20060
Назва: | Технологічна експертиза безпечності харчової продукції |
Автори: | Гринченко, Ольга Олексіївна Колеснікова, Марина Борисівна Трощій, Тетяна Володимирівна |
Ключові слова: | методичні вказівки;харчова продукція;курсова робота |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Гринченко О. О., Колеснікова М. Б., Трощий Т. В. Технологічна експертиза безпечності харчової продукції: метод. вказівки та тематика курс. робіт для студ. спец. 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня магістр; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі Харків: ХДУХТ, 2015. 25 с. |
Короткий огляд (реферат): | Проблема безпеки продуктів харчування – складна комплексна проблема, що вимагає численних зусиль для її вирішення, як з боку вчених – біохіміків, мікробіологів, так і з боку виробників, санітарно-епідеміологічних служб, державних органів і, нарешті, споживачів. Тому оволодіння знаннями, вміннями та навичками в проведенні технологічної експертизи є визначальними для забезпечення встановлення відповідності існуючих технологій, системи безпечності харчової продукції для фахівця в сучасному конкурентному середовищі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20060 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohichna_ekspertyza_bezpechnosti_kharch_prod_MV_2015.pdf | 287.99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.