Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20046
Назва: | Основи кулінарної майстерності |
Автори: | Бреславець, Тетяна Віталіївна Журавльов, Сергій Володимирович Старчаєнко, Олена Тимофіївна Терещенко, Любов Василівна |
Ключові слова: | кулінарія;приготування їжі;ресторанне господарство;технологія харчових виробництв;методичні вказівки;контрольні роботи |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Бреславець Т. В., Журавльов С. В., Старчаєнко О. Т., Терещенко Л. В. Основи кулінарної майстерності: метод. вказ. для самост. роботи та тематика контр. робіт для студ. заоч. форми навч. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 21 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20046 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
osnovy_kulinarnoyi_maysternosti_samost_robota_MV_2011.pdf | 361.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.