Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20046
Назва: Основи кулінарної майстерності
Автори: Бреславець, Тетяна Віталіївна
Журавльов, Сергій Володимирович
Старчаєнко, Олена Тимофіївна
Терещенко, Любов Василівна
Ключові слова: кулінарія;приготування їжі;ресторанне господарство;технологія харчових виробництв;методичні вказівки;контрольні роботи
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бреславець Т. В., Журавльов С. В., Старчаєнко О. Т., Терещенко Л. В. Основи кулінарної майстерності: метод. вказ. для самост. роботи та тематика контр. робіт для студ. заоч. форми навч. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 21 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20046
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osnovy_kulinarnoyi_maysternosti_samost_robota_MV_2011.pdf361.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.