Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19904
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Власова, Н.О. | - |
dc.contributor.author | Мелушова, І.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-06T20:57:08Z | - |
dc.date.available | 2023-01-06T20:57:08Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Власова Н. О., Мелушова І. Ю. Основні принципи ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 149-155. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19904 | - |
dc.description.abstract | Визначено зміст цінової політики підприємств. Обґрунтовано основні принципи ціноутворення з урахуванням специфіки діяльності підприємств ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.description.abstract | The essence of enterprises’ price policy was determined. The basic principles of pricing taking into account the specific of restaurant business enterprises activity were grounded. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ціноутворення | uk_UA |
dc.subject | принципи | uk_UA |
dc.subject | підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | pricing | uk_UA |
dc.subject | principles | uk_UA |
dc.subject | restaurant enterprises | uk_UA |
dc.subject | ценообразование | uk_UA |
dc.subject | принципы | uk_UA |
dc.subject | предприятия ресторанного хозяйства | uk_UA |
dc.title | Основні принципи ціноутворення на підприємствах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_25.pdf | 191.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.