Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19411
Title: Оцінювання жироутримувальної здатності порошку керобу різного ступеня обсмаження
Authors: Самохвалова, О. В.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Лабазов, М. І.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Самохвалова О. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Лабазов М. І. Оцінювання жироутримувальної здатності порошку керобу різного ступеня обсмаження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 119-120.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19411
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-119-120.pdf143.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.