Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19411
Title: | Оцінювання жироутримувальної здатності порошку керобу різного ступеня обсмаження |
Authors: | Самохвалова, О. В. Шидакова-Каменюка, О. Г. Лабазов, М. І. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Самохвалова О. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Лабазов М. І. Оцінювання жироутримувальної здатності порошку керобу різного ступеня обсмаження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 119-120. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19411 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-119-120.pdf | 143.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.