Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19411
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorЛабазов, М. І.-
dc.date.accessioned2022-12-24T21:26:06Z-
dc.date.available2022-12-24T21:26:06Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСамохвалова О. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Лабазов М. І. Оцінювання жироутримувальної здатності порошку керобу різного ступеня обсмаження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 119-120.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19411-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleОцінювання жироутримувальної здатності порошку керобу різного ступеня обсмаженняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-119-120.pdf143.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.