Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19283
Назва: | Про якість клейковини зерна пшениці |
Автори: | Важова, В. О. |
Науковий керівник : | Гладченко, В. Я. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Важова В. О. Про якість клейковини зерна пшениці. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК", наук. кер. Гладченко В. Я. Харків: ХНТУСГ, 2012. С. 112. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19283 |
ISBN: | 5-7987-0176Х |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
110.pdf | 176.51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.