Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. : [419] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 419
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Поняття «мовна свідомість» у сучасній лінгвістиціСукаленко, Т. М.; Бондаренко, А. М.
2020«Організаційна поведінка» Д. Гелрігела та типи організаційної культуриЛисак, Н. О.; Алейнікова, В. В.
2020Визволення Харкова від німецько-фашистських загарбниківГоловко, О. В.; Акулов, Д. А.
2020McDonald’s (Макдональдс)Ков’ях, І. І.; Яковець, К. Є.
2020Чай: користь без шкодиРаскосова, Г. Б.; Юхуннус, Яссин
2020Die arbeit des kompressionsaggregaten (Робота компресійного блока)Скриннік, Н. А.; Штанько, Д. А.
2020Top 5 unusual Seoul hotels (5 незвичних готелів Сеулу)Подворна, Л. А.; Шевченко, І. В.
2020Food safety (Безпека продуктів)Колесник, А. О.; Мануєнкова, О. О.; Хоминська, Т. М.
2020The unique hotels market (Ринок унікальних готелів)Муравйова, О. М.; Крупей, М. І.; Холодченко, Д. О.
2020Туркменський килим як маркер етнічної ідентичностіСапожнікова, Л. Я.; Ходжагулієв, М.
2020Traditions and manners of japanese cuisine (Традиції японської кухні та манери за столом)Ков’ях, І. І.; Хлопова, А. С.
2020Таємниці водиРаскосова, Г. Б.; Хеддад, Мохамед Амин
2020Четвертий стан речовиниРаскосова, Г. Б.; Хафді, Басма
2020Спеціальна лексика на позначення східних килимівСапожнікова, Л. Я.; Ханієв, Ш.
2020Sekundддre pflanzenstoffe (Вторинні рослинні речовини)Скриннік, Н. А.; Хабенко, У. В.
2020Ecomanagers – executives of new generation (Екоменеджери – управлінці нового покоління)Муравйова, О. М.; Крупей, М. І.; Тютюнник, О. О.
2020Organic meat (Натуральні м’ясні продукти)Колесник, А. О.; Мануєнкова, О. О.; Троцко, Г. К.
2020Bestandteile der funktionellen lebensmitteln (Компоненти функціональних продуктів харчування)Скриннік, Н. А.; Тополь, Т. В.
2020Work-and-family culture as a part of corporate strategy (Культура відносин робота–сім’я як частина корпоративної стратегії)Борисова, А. О.; Удовенко, І. В.; Толок, A. В.
2020The short history of indian cuisine (Стисла історія індійської кухні)Ков’ях, І. І.; Ткачова, А. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 419