Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 419
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Поняття «мовна свідомість» у сучасній лінгвістиці | Сукаленко, Т. М.; Бондаренко, А. М. |
2020 | «Організаційна поведінка» Д. Гелрігела та типи організаційної культури | Лисак, Н. О.; Алейнікова, В. В. |
2020 | Визволення Харкова від німецько-фашистських загарбників | Головко, О. В.; Акулов, Д. А. |
2020 | McDonald’s (Макдональдс) | Ков’ях, І. І.; Яковець, К. Є. |
2020 | Чай: користь без шкоди | Раскосова, Г. Б.; Юхуннус, Яссин |
2020 | Die arbeit des kompressionsaggregaten (Робота компресійного блока) | Скриннік, Н. А.; Штанько, Д. А. |
2020 | Top 5 unusual Seoul hotels (5 незвичних готелів Сеулу) | Подворна, Л. А.; Шевченко, І. В. |
2020 | Food safety (Безпека продуктів) | Колесник, А. О.; Мануєнкова, О. О.; Хоминська, Т. М. |
2020 | The unique hotels market (Ринок унікальних готелів) | Муравйова, О. М.; Крупей, М. І.; Холодченко, Д. О. |
2020 | Туркменський килим як маркер етнічної ідентичності | Сапожнікова, Л. Я.; Ходжагулієв, М. |
2020 | Traditions and manners of japanese cuisine (Традиції японської кухні та манери за столом) | Ков’ях, І. І.; Хлопова, А. С. |
2020 | Таємниці води | Раскосова, Г. Б.; Хеддад, Мохамед Амин |
2020 | Четвертий стан речовини | Раскосова, Г. Б.; Хафді, Басма |
2020 | Спеціальна лексика на позначення східних килимів | Сапожнікова, Л. Я.; Ханієв, Ш. |
2020 | Sekundддre pflanzenstoffe (Вторинні рослинні речовини) | Скриннік, Н. А.; Хабенко, У. В. |
2020 | Ecomanagers – executives of new generation (Екоменеджери – управлінці нового покоління) | Муравйова, О. М.; Крупей, М. І.; Тютюнник, О. О. |
2020 | Organic meat (Натуральні м’ясні продукти) | Колесник, А. О.; Мануєнкова, О. О.; Троцко, Г. К. |
2020 | Bestandteile der funktionellen lebensmitteln (Компоненти функціональних продуктів харчування) | Скриннік, Н. А.; Тополь, Т. В. |
2020 | Work-and-family culture as a part of corporate strategy (Культура відносин робота–сім’я як частина корпоративної стратегії) | Борисова, А. О.; Удовенко, І. В.; Толок, A. В. |
2020 | The short history of indian cuisine (Стисла історія індійської кухні) | Ков’ях, І. І.; Ткачова, А. С. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 419