Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : [465] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 465
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Соя: харчова цінність та використанняПестіна, Г. О.; Сорокотяга, М. Л.; Леле, Д. С.
2011Використання цифрових технологій у хімічному аналізіДобровольська, О. В.; Савін, В. В.
2011Дослідження надмолекулярної структури розчинів желатини з солюбілізованими жирамиСавгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Савєльєв, Р. В.; Войник, В. І.
2011Харчові інгредієнти замінники цукруПестіна, Г. О.; Потапенко, А. І.
2011Хімічне забруднення харчових продуктівУклеіна, О. Г.; Педченко, Д. В.
2011Визначення фізико-хімічних показників розчинної кавиУпатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Некрасова, А. Ю.; Медвєдєва, Є. В.
2011Застосування методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності напоїв на основі зеленого чаюАксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Міронов, О. Ю.
2011Перспективи використання харчових добавок АГП у технології м’ясних хлібівМурликіна, Н. В.; Лозіна, А. І.; Терещенко, Н. М.
2011Дослідження солюбілізації риб’ячого жиру розчинами желатиниСавгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.; Коров’яковська, А. В.; Партола, Г. О.
2011Методи визначення загальної твердості водиДобровольська, О. В.; Кобтан, В. В.
2011Про спільне одержання ацилгліцеринів та азотпохідних жирних кислот амідуванням оліїМельник, А. П.; Кицина, І. В.
2011Визначення загальної антиоксидантної активності червоних сухих вин шляхом кулонометричного титруванняОтрошко, Н. О.; Торяник, Д. О.; Кисельова, Н. В.
2011Екстракти рослинної сировини в основі технології низькокалорійних солодких стравКондратюк, Н. В.; Калініченко, А. О.
2011Роль йоду в організмі людини та проблема йододефіцитуКузнецова, Т. О.; Каламайко, Г. О.
2011Електрохімічне визначення йоду у харчових системах із наступним титруванням тіосульфатом натріюМихайленко, В. Г.; Аксьонова, О. Ф.; Городажев, Д. А.; Вовченко, Д. Е.
2011Дослідження загальної антиоксидантної активності напоїв на основі какао-порошкуЄвлаш, В. В.; Веселова, Н. В.
2011Визначення споживчих властивостей чайних напоївГурікова, І. М.; Добровольська, О. В.; Ведерникова, Є. О.; Фендриков, А. М.
2011Генетично модифіковані продукти – панацея чи загроза?Самійленко, С. О.; Бурлюбаева, Т. М.
2011Тест-визначення хлорогенової кислоти в рослинній сировиніБельтюкова, С. В.; Бичкова, Г. О.
2011Визначення якості води у водоймищах поблизу підприємствГурікова, І. М.; Добровольська, О. В.; Асмолова, А. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 465