Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 465
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Соя: харчова цінність та використання | Пестіна, Г. О.; Сорокотяга, М. Л.; Леле, Д. С. |
2011 | Використання цифрових технологій у хімічному аналізі | Добровольська, О. В.; Савін, В. В. |
2011 | Дослідження надмолекулярної структури розчинів желатини з солюбілізованими жирами | Савгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Савєльєв, Р. В.; Войник, В. І. |
2011 | Харчові інгредієнти замінники цукру | Пестіна, Г. О.; Потапенко, А. І. |
2011 | Хімічне забруднення харчових продуктів | Уклеіна, О. Г.; Педченко, Д. В. |
2011 | Визначення фізико-хімічних показників розчинної кави | Упатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Некрасова, А. Ю.; Медвєдєва, Є. В. |
2011 | Застосування методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності напоїв на основі зеленого чаю | Аксьонова, О. Ф.; Отрошко, Н. О.; Міронов, О. Ю. |
2011 | Перспективи використання харчових добавок АГП у технології м’ясних хлібів | Мурликіна, Н. В.; Лозіна, А. І.; Терещенко, Н. М. |
2011 | Дослідження солюбілізації риб’ячого жиру розчинами желатини | Савгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.; Коров’яковська, А. В.; Партола, Г. О. |
2011 | Методи визначення загальної твердості води | Добровольська, О. В.; Кобтан, В. В. |
2011 | Про спільне одержання ацилгліцеринів та азотпохідних жирних кислот амідуванням олії | Мельник, А. П.; Кицина, І. В. |
2011 | Визначення загальної антиоксидантної активності червоних сухих вин шляхом кулонометричного титрування | Отрошко, Н. О.; Торяник, Д. О.; Кисельова, Н. В. |
2011 | Екстракти рослинної сировини в основі технології низькокалорійних солодких страв | Кондратюк, Н. В.; Калініченко, А. О. |
2011 | Роль йоду в організмі людини та проблема йододефіциту | Кузнецова, Т. О.; Каламайко, Г. О. |
2011 | Електрохімічне визначення йоду у харчових системах із наступним титруванням тіосульфатом натрію | Михайленко, В. Г.; Аксьонова, О. Ф.; Городажев, Д. А.; Вовченко, Д. Е. |
2011 | Дослідження загальної антиоксидантної активності напоїв на основі какао-порошку | Євлаш, В. В.; Веселова, Н. В. |
2011 | Визначення споживчих властивостей чайних напоїв | Гурікова, І. М.; Добровольська, О. В.; Ведерникова, Є. О.; Фендриков, А. М. |
2011 | Генетично модифіковані продукти – панацея чи загроза? | Самійленко, С. О.; Бурлюбаева, Т. М. |
2011 | Тест-визначення хлорогенової кислоти в рослинній сировині | Бельтюкова, С. В.; Бичкова, Г. О. |
2011 | Визначення якості води у водоймищах поблизу підприємств | Гурікова, І. М.; Добровольська, О. В.; Асмолова, А. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 465