Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 201 to 220 of 465
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Дослідження впливу концентрації солі та температури тузлуку на швидкість просолювання риби | Хоменко, О. О.; Явдокименко, М. В. |
2011 | Проведення експертизи якості шампуню від різних виробників, що представлені на ринку міста Харкова | Доманова, О. В.; Шматченко, А. С. |
2011 | Аналіз ринку ексклюзивної тари для алкогольних напоїв | Ольховська, В. С.; Черкашин, О. В. |
2011 | Залежність вмісту нітратів у столовому буряку від способу термічної обробки | Підвальнюк, Т. В.; Черемісова, А. С. |
2011 | Оцінка якості цукрового печива | Скуріхіна, Л. А.; Черевична, А. В. |
2011 | Визначення хімічного складу баклажанів, що реалізуються на ринках міста Харкова | Овчиннікова, І. Ф.; Чергіна, І. О. |
2011 | Аналіз ринку печива, що реалізується в мережі роздрібних підприємств міста Харкова | Чорна, Т. О.; Тютюнник, Д. О. |
2011 | Перспективи розвитку вітчизняного ринку структуроутворювачів | Сидоренко, О. В.; Туніцька, А. О. |
2011 | Аналіз асортименту та перспективи виведення на вітчизняний ринок хлібобулочних виробів підвищеної біологічної цінності | Бачинська, Я. О.; Тарасенко, О. С. |
2011 | Харчування українців та шляхи його покращення | Мардар, М. Р.; Суханова, Ю. П. |
2011 | Оцінка якості перероблених продуктів із нових сортів огірків | Селютіна, Г. А.; Стиркіна, М. В. |
2011 | Хімічний склад кавових зерен та його вплив на споживчі властивості | Чорна, Т. О.; Скоромний, А. Ю. |
2011 | Упровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на кавовому виробництві | Янушкевич, Д. А.; Скоромний, А. Ю. |
2011 | Дослідження якості борошна вищого ґатунку, що реалізується в торговельній мережі міста Харкова | Буйнова, Н. О.; Сідак, К. Ю.; Кривенко, Т. А. |
2011 | Експертиза томатних соусів | Янчева, М. О.; Cитник, О. В. |
2011 | Визначення вмісту штучних барвників у льодяниковій карамелі | Круглова, О. C.; Cасюк, О. М. |
2011 | Розроблення технології сиркових десертів функціонального призначення із зерновими інгредієнтами | Черевична, Н. І.; Савченко, Н. В. |
2011 | Аналіз експорту та імпорту карамелевих виробів в Україні | Кухтіна, Н. М.; Рискальчук, Е. Ю. |
2011 | Якість томатної пасти на українському ринку | Шеломієнко, Н. В.; Рикова, О. І. |
2011 | Аналіз асортименту функціональних добавок для борошняних кондитерських виробів | Черевична, Н. І.; Рижкова, К. А. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 201 to 220 of 465