Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : [465] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 201 to 220 of 465
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Дослідження впливу концентрації солі та температури тузлуку на швидкість просолювання рибиХоменко, О. О.; Явдокименко, М. В.
2011Проведення експертизи якості шампуню від різних виробників, що представлені на ринку міста ХарковаДоманова, О. В.; Шматченко, А. С.
2011Аналіз ринку ексклюзивної тари для алкогольних напоївОльховська, В. С.; Черкашин, О. В.
2011Залежність вмісту нітратів у столовому буряку від способу термічної обробкиПідвальнюк, Т. В.; Черемісова, А. С.
2011Оцінка якості цукрового печиваСкуріхіна, Л. А.; Черевична, А. В.
2011Визначення хімічного складу баклажанів, що реалізуються на ринках міста ХарковаОвчиннікова, І. Ф.; Чергіна, І. О.
2011Аналіз ринку печива, що реалізується в мережі роздрібних підприємств міста ХарковаЧорна, Т. О.; Тютюнник, Д. О.
2011Перспективи розвитку вітчизняного ринку структуроутворювачівСидоренко, О. В.; Туніцька, А. О.
2011Аналіз асортименту та перспективи виведення на вітчизняний ринок хлібобулочних виробів підвищеної біологічної цінностіБачинська, Я. О.; Тарасенко, О. С.
2011Харчування українців та шляхи його покращенняМардар, М. Р.; Суханова, Ю. П.
2011Оцінка якості перероблених продуктів із нових сортів огірківСелютіна, Г. А.; Стиркіна, М. В.
2011Хімічний склад кавових зерен та його вплив на споживчі властивостіЧорна, Т. О.; Скоромний, А. Ю.
2011Упровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на кавовому виробництвіЯнушкевич, Д. А.; Скоромний, А. Ю.
2011Дослідження якості борошна вищого ґатунку, що реалізується в торговельній мережі міста ХарковаБуйнова, Н. О.; Сідак, К. Ю.; Кривенко, Т. А.
2011Експертиза томатних соусівЯнчева, М. О.; Cитник, О. В.
2011Визначення вмісту штучних барвників у льодяниковій карамеліКруглова, О. C.; Cасюк, О. М.
2011Розроблення технології сиркових десертів функціонального призначення із зерновими інгредієнтамиЧеревична, Н. І.; Савченко, Н. В.
2011Аналіз експорту та імпорту карамелевих виробів в УкраїніКухтіна, Н. М.; Рискальчук, Е. Ю.
2011Якість томатної пасти на українському ринкуШеломієнко, Н. В.; Рикова, О. І.
2011Аналіз асортименту функціональних добавок для борошняних кондитерських виробівЧеревична, Н. І.; Рижкова, К. А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 201 to 220 of 465