Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : [465] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 180 of 465
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Експертна оцінка під час ідентифікації товарів, які переміщуються через митний кордон УкраїниГоловко, М. П.; Сорокіна, С. В.; Шкоп, Н. Є.
2011Митне оформлення квітково-декоративної продукції під час її переміщення через митний кордон УкраїниСорокіна, С. В.; Чигрин, Є. О.
2011Вплив умов зберігання та транспортування на збереження споживчих властивостей паперових виробівКолесник, Т. Л.; Іванова, А. А.; Чернова, Т. В.
2011Проблема безпеки імпортованих продуктів тваринництваЛихолат, О. А.; Вишнікіна, О. В.; Ченіна, О. В.
2011Дослідження якості паперу та його роль у декоруванні квіткових композиційСорокіна, С. В.; Федосєєнко, К. І.
2011Дослідження показників якості зефіру з еламіном та фруктово-ягідними наповнювачамиДюкарева, Г. І.; Теліга, Р. Ю.
2011Нові міжнародні правила «Інкотермс 2010».Сорокіна, С. В.; Теліга, Р. Ю.
2011Дослідження структурних складових пористих керамічних матеріалів та їх вплив на створення сучасних непродовольчих товарівСорокіна, С. В.; Талаєва, О. В.
2011Рецептура нових солодких плиток, збагачених гемовим залізомЧуйко, Л. О.; Акмен, В. О.; Строгаль, М. О.
2011Експертиза шампунів, як необхідна процедура митного оформленняЧуйко, Л. О.; Акмен, В. О.; Строгаль, М. О.
2011Ідентифікація якості квіткових аксесуарів, які реалізуються на Харківському ринкуГоловко, М. П.; Сорокіна, С. В.; Сидорчук, Л. В.
2011Експертиза якості штучної шкіри, що реалізується в місті ХарковіПенкіна, Н. М.; Сердюк, Я. С.
2011Модифікація сорбційного методу визначення диференціальної пористості натуральних та штучних шкірЗахаренко, В. О.; Іванова, А. А.; Сергійчук, Т. Г.
2011Дослідження показників якості зефіру з йодовмісною добавкою «Еламін»Дюкарева, Г. І.; Потлатов, А. В.
2011Оцінка споживчих характеристик паштетів печінкових імпортного та вітчизняного виробництваГоловко, Т. М.; Павлюк, К. В.
2011Порядок та особливості оформлення зрізаних квітів під час їх ввезення на митну територію УкраїниГоловко, М. П.; Сорокіна, С. В.; Павленко, О. С.
2011Закономірності впливу добавки тваринного походження на клейковинний комплекс пшеничного борошнаГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.; Назарова, А. М.
2011Експертиза якості сирів, що реалізуються на ХарківщиніПенкіна, Н. М.; Назаренко, К. С.
2011Вплив забруднення довкілля на якість рибної продукціїЛихолат, О. А.; Вишнікіна, О. В.; Мельниченко, А. Ю.
2011Можливість використання продуктів переробки харчової кістки у виробництві борошняної продукціїГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.; Ліщук, І. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 161 to 180 of 465