Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Сучасна парадигма вищої освіти : [220] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 220
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Деякі підходи до інноваційних методів викладання у вищих навчальних закладахКолєснік, Т. С.
2016Критерії якості підготовки фахівців митної справиКолесник, Т. Л.
2016Розвиток професійних компетенцій студентів на основі використання кейсівЗубков, С. О.
2016Використання сучасних комп’ютерних технологій з визначення диференціальної пористості об’єктів на прикладі зразків з натуральної шкіриЗахаренко, В. О.; Головко, М. П.; Акмен, В. О.
2016Компетентнісні засади розробки робочих програм підготовки фахівців із менеджментуЗабродська, Л. Д.; Шарапова, О. М.
2016Організація та контроль самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Методи визначення фальсифікації товарів»Дубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Барна, Т. І.
2016Компетентнісний підхід до підготовки фахівців зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Рачкован, О. Д.
2016Оптимізація навчально-методичного забезпечення дисципліни «Харчова хімія» на основі сучасних інформаційних технологійДобровольська, О. В.
2016Компетентнісний підхід до підготовки фахівців інженерних спеціальностейДейниченко, Г. В.; Афукова, Н. О.
2016Компетентнісний підхід у професійній підготовці фахівців зі спеціалізації «Бізнес-адміністрування»Гросул, В. А.; Попова, А. В.
2016Формування фахових компетентностей студентів за спеціальністю 181 «Харчові технології»Гринченко, О. О.; Гринченко, Н. Г.; Федак, Н. В.
2016Формування професійних компетенцій у студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Методи контролю якості харчових продуктів»Горальчук, А. Б.; Омельченко, С. Б.
2016Сфера професійної діяльності випускників факультету управління підприємницькою та митною діяльністюГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2016Необхідність викладання філософських дисциплін у ВНЗ технічного спрямуванняГоловко, О. В.
2016Smart-технології в економічній освітіГірінова, Л. В.; Сибірякова, І. Г.
2016Smart-education: нові можливості для інноваційного розвитку суспільстваГірінова, Л. В.; Сибірякова, І. Г.
2016Тренінгові програми формування креативного мислення фахівців із глобального менеджментуВіннікова, В. А.; Хазнаферова, Л. О.
2016Працевлаштування випускників вищої школиВіннікова, В. О.; Онищенко, В. М.
2016Організаційно-методичні засади формування моделі спеціаліста у сфері гостинностіВіннікова, В. В.; Вахней, Р. Ю.
2016Методичні засади HR-менеджменту у сфері гостинностіВіннікова, В. А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 220