Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 220
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Деякі підходи до інноваційних методів викладання у вищих навчальних закладах | Колєснік, Т. С. |
2016 | Критерії якості підготовки фахівців митної справи | Колесник, Т. Л. |
2016 | Розвиток професійних компетенцій студентів на основі використання кейсів | Зубков, С. О. |
2016 | Використання сучасних комп’ютерних технологій з визначення диференціальної пористості об’єктів на прикладі зразків з натуральної шкіри | Захаренко, В. О.; Головко, М. П.; Акмен, В. О. |
2016 | Компетентнісні засади розробки робочих програм підготовки фахівців із менеджменту | Забродська, Л. Д.; Шарапова, О. М. |
2016 | Організація та контроль самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Методи визначення фальсифікації товарів» | Дубініна, А. А.; Попова, Т. М.; Барна, Т. І. |
2016 | Компетентнісний підхід до підготовки фахівців зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Рачкован, О. Д. |
2016 | Оптимізація навчально-методичного забезпечення дисципліни «Харчова хімія» на основі сучасних інформаційних технологій | Добровольська, О. В. |
2016 | Компетентнісний підхід до підготовки фахівців інженерних спеціальностей | Дейниченко, Г. В.; Афукова, Н. О. |
2016 | Компетентнісний підхід у професійній підготовці фахівців зі спеціалізації «Бізнес-адміністрування» | Гросул, В. А.; Попова, А. В. |
2016 | Формування фахових компетентностей студентів за спеціальністю 181 «Харчові технології» | Гринченко, О. О.; Гринченко, Н. Г.; Федак, Н. В. |
2016 | Формування професійних компетенцій у студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Методи контролю якості харчових продуктів» | Горальчук, А. Б.; Омельченко, С. Б. |
2016 | Сфера професійної діяльності випускників факультету управління підприємницькою та митною діяльністю | Головко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В. |
2016 | Необхідність викладання філософських дисциплін у ВНЗ технічного спрямування | Головко, О. В. |
2016 | Smart-технології в економічній освіті | Гірінова, Л. В.; Сибірякова, І. Г. |
2016 | Smart-education: нові можливості для інноваційного розвитку суспільства | Гірінова, Л. В.; Сибірякова, І. Г. |
2016 | Тренінгові програми формування креативного мислення фахівців із глобального менеджменту | Віннікова, В. А.; Хазнаферова, Л. О. |
2016 | Працевлаштування випускників вищої школи | Віннікова, В. О.; Онищенко, В. М. |
2016 | Організаційно-методичні засади формування моделі спеціаліста у сфері гостинності | Віннікова, В. В.; Вахней, Р. Ю. |
2016 | Методичні засади HR-менеджменту у сфері гостинності | Віннікова, В. А. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 220