Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 119
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Розробка та впорядкування технологічної документації на кулінарну продукцію харчоблоків закладів соціальної сфери | Журавльов, С. В.; Чорна, Н. В.; Федак, Н. В. |
2019 | Компетентнісний підхід – спрямованість на формування сучасного інженера для сфери харчової індустрії | Дюкарева, Г. І.; Рижкова, Т. М. |
2019 | Іноземна мова як необхідна компонента у формуванні сучасного інженера для сфери харчової і готельної індустрії | Дуб, В. В.; Лебединець, І. В. |
2019 | Сontemporary information technologies as a required component for the training of specialists for the packaging industry | Dmytrevskyi, D.; Stafenov, S. |
2019 | Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі | Дубова, Н. В. |
2019 | Практический инструмент знаниево-компетентностной парадигмы | Дженюк, А. В.; Руднева, С. И. |
2019 | Основні завдання формування компетенцій студентів інженерних спеціальностей у галузі охорони інтелектуальної власності | Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Мазняк, З. О. |
2019 | Формування професійного рівня викладача як запорука якості викладання інженерних дисциплін | Дейниченко, Г. В. |
2019 | Навчання персоналу як невід’ємний фактор ефективності роботи підприємств готельної індустрії | Давидова, О. Ю. |
2019 | Формування функціональних компетентностей під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Наукові принципи зберігання харчових продуктів» | Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Шматченко, Н. В. |
2019 | Мethods and means of improvement of motivation for students of engineering specialties | Horielkov, D.; Amiraslanov, Tahir Idris ogly |
2019 | Метод case-study як спосіб набуття професійних компетенцій студентами інженерних спеціальностей | Гніцевич, В. А.; Юдіна, Т. І. |
2019 | Новітній підхід до підготовки фахівців для харчового машинобудування за умови застосування мехатронно-модульного принципу побудови машин | Гавва, О. М.; Блаженко, С. І.; Кривопляс-Володіна, Л. О.; Марцинкевич, Л. В. |
2019 | Компетентнісний підхід у процесі загальноінженерної підготовки майбутніх інженерів | Возняк, А. В.; Цвіркун, Л. О.; Мельник, О. Є.; Цвіркун, С. Л. |
2019 | Особливості методології викладання дисципліни «Стандартизація, метрологія та сертифікація» для бакалаврів | Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М. |
2019 | Особливості методології викладання розділу «Тара» дисципліни «Фізико-хімічні основи технології консервованих продуктів» | Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М. |
2019 | Курсове та дипломне проектування у формуванні готовності бакалаврів до професійної діяльності за спеціальністю 181 «Харчові технології» | Білик, О. А.; Кочубей-Литвиненко, О. В. |
2019 | Інноваційні підходи до взаємодії установ вищої освіти і підприємств | Бабкіна, І. В.; Маяк, О. А.; Буєрова, І. В. |
2019 | Методологічні підходи до формування регіональних концепцій харчування населення | Яцун, Л. М. |
2019 | Застосування інтерактивних методів навчання в освітньому процесі | Юрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 119