Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : [119] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 119
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Розробка та впорядкування технологічної документації на кулінарну продукцію харчоблоків закладів соціальної сфериЖуравльов, С. В.; Чорна, Н. В.; Федак, Н. В.
2019Компетентнісний підхід – спрямованість на формування сучасного інженера для сфери харчової індустріїДюкарева, Г. І.; Рижкова, Т. М.
2019Іноземна мова як необхідна компонента у формуванні сучасного інженера для сфери харчової і готельної індустріїДуб, В. В.; Лебединець, І. В.
2019Сontemporary information technologies as a required component for the training of specialists for the packaging industryDmytrevskyi, D.; Stafenov, S.
2019Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузіДубова, Н. В.
2019Практический инструмент знаниево-компетентностной парадигмыДженюк, А. В.; Руднева, С. И.
2019Основні завдання формування компетенцій студентів інженерних спеціальностей у галузі охорони інтелектуальної власностіДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Мазняк, З. О.
2019Формування професійного рівня викладача як запорука якості викладання інженерних дисциплінДейниченко, Г. В.
2019Навчання персоналу як невід’ємний фактор ефективності роботи підприємств готельної індустріїДавидова, О. Ю.
2019Формування функціональних компетентностей під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Наукові принципи зберігання харчових продуктів»Гревцева, Н. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Шматченко, Н. В.
2019Мethods and means of improvement of motivation for students of engineering specialtiesHorielkov, D.; Amiraslanov, Tahir Idris ogly
2019Метод case-study як спосіб набуття професійних компетенцій студентами інженерних спеціальностейГніцевич, В. А.; Юдіна, Т. І.
2019Новітній підхід до підготовки фахівців для харчового машинобудування за умови застосування мехатронно-модульного принципу побудови машинГавва, О. М.; Блаженко, С. І.; Кривопляс-Володіна, Л. О.; Марцинкевич, Л. В.
2019Компетентнісний підхід у процесі загальноінженерної підготовки майбутніх інженерівВозняк, А. В.; Цвіркун, Л. О.; Мельник, О. Є.; Цвіркун, С. Л.
2019Особливості методології викладання дисципліни «Стандартизація, метрологія та сертифікація» для бакалаврівВерхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
2019Особливості методології викладання розділу «Тара» дисципліни «Фізико-хімічні основи технології консервованих продуктів»Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
2019Курсове та дипломне проектування у формуванні готовності бакалаврів до професійної діяльності за спеціальністю 181 «Харчові технології»Білик, О. А.; Кочубей-Литвиненко, О. В.
2019Інноваційні підходи до взаємодії установ вищої освіти і підприємствБабкіна, І. В.; Маяк, О. А.; Буєрова, І. В.
2019Методологічні підходи до формування регіональних концепцій харчування населенняЯцун, Л. М.
2019Застосування інтерактивних методів навчання в освітньому процесіЮрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 119