Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58920
Title: Новітній підхід до підготовки фахівців для харчового машинобудування за умови застосування мехатронно-модульного принципу побудови машин
Authors: Гавва, О. М.
Блаженко, С. І.
Кривопляс-Володіна, Л. О.
Марцинкевич, Л. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гавва О. М., Блаженко С. І., Кривопляс-Володіна Л. О., Марцинкевич Л. В. Новітній підхід до підготовки фахівців для харчового машинобудування за умови застосування мехатронно-модульного принципу побудови машин. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 193-194.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58920
ISBN: 978-966-405-478-9
Appears in Collections:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_193-194.pdf230.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.