Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 77 of 77
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Навчання персоналу на підприємствах індустрії гостинності | Кононенко, Т. П.; Полстяна, Н. В. |
2017 | Сучасні громадські центри – багатофункціональні комплекси | Коваль, О. А. |
2017 | Використання системного підходу під час дослідження засобів розміщення | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Капліна, А. С. |
2017 | Функціонування ринку ресторанних послуг в Україні в сучасних умовах | Калєнік, К. В. |
2017 | Компьютерные технологии и рынок туристского бизнеса | Дидманидзе, Ибраим; Кахиани, Григол; Дидманидзе, Дидар |
2017 | Міжнародні стандарти та сертифікація – найважливіші механізми управління якістю послуг готельної індустрії | Давидова, О. Ю. |
2017 | Сучасний стан і тенденції розвитку підприємств ресторанного господарства | Грінько, А. П.; Левіна, А. Ю. |
2017 | Ефективність менеджменту на підприємствах готельного господарства | Глушко, В. О. |
2017 | Суть поняття «гастрономічний туризм» | Глушко, В. О. |
2017 | Пріоритетні напрями розвитку готельного бізнесу | Брикова, Т. М. |
2017 | Дослідження сучасного стану індустрії гостинності та туризму в Україні | Балацька, Н. Ю. |
2017 | Новые тенденции ресторанного бизнеса и факторы, повышающие его конкурентоспособность | Абенова, Е. А. |
2017 | Традиції та інновації харчування туристів | Яцун, Л. М. |
2017 | Перспективи розвитку підприємницької діяльності у сфері ресторанного бизнесу в умовах євроінтеграції | Чорна, М. В.; Дядюк, М. А. |
2017 | Сервісологія як комплексна парадигма дослідження новітніх технологій у сфері послуг | Малюк, Л. П.; Варипаєв, О. М. |
2017 | Роль международного сотрудничества в инновационном развитии университета | Фощан, А. Л. |
2017 | О роли научных разработок в стратегическом развитии сферы питания | Черевко, А. И.; Михайлов, В. М.; Яцун, Л. Н.; Михайлова, Е. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 77 of 77