Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18532
Название: | Науковий твір «Український ресторанний бізнес у формуванні продовольчої безпеки в умовах Євроінтеграції» |
Авторы: | Дядюк, Марина Анатоліївна Филипенко, Олена Михайлівна |
Дата публикации: | 7-авг-2019 |
Библиографическое описание: | Свідоцтво 91355 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Український ресторанний бізнес у формуванні продовольчої безпеки в умовах Євроінтеграції». М. А. Дядюк, О. М. Филипенко; реєстр. 07.08.2019. |
Краткий осмотр (реферат): | Визначено роль сфери харчування поза домом в удосконаленні системи продовольчої безпеки України. Установлено пріоритетні економічні та організаційні напрями розвитку ресторанного бізнесу в Україні як засобу протидії експансії європейських брендів, виробників і постачальників сировини. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18532 |
Располагается в коллекциях: | Авторські свідотства на інтелектуальну власність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
A_CV_91355.pdf | 2.74 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.