Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18393
Title: | Застосування антимікробних речовин під час зберігання капусти броколі |
Authors: | Пузік, Л. М. Бондаренко, В. А. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків : Ін-т овочівництва і баштанництва |
Citation: | Пузік Л. М., Бондаренко В. А. Застосування антимікробних речовин під час зберігання капусти броколі. Міжвід. темат. наук. зб. Інституту овочівництва і баштанництва. Харків, 2014. Вип. 60. С. 226-231 |
Abstract: | У статті запропонований спосіб післязбиральної обробки капусти броколі антимікробними речовинами. Встановлений їх вплив на тривалість зберігання та якість продукції |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18393 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zastosuvannia_antymikrobnykh_rechovyn_pid_chas_zberihannia_kapusty_brokoli.pdf | 418.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.