Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18393
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пузік, Л. М. | - |
dc.contributor.author | Бондаренко, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-17T11:14:21Z | - |
dc.date.available | 2022-12-17T11:14:21Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Пузік Л. М., Бондаренко В. А. Застосування антимікробних речовин під час зберігання капусти броколі. Міжвід. темат. наук. зб. Інституту овочівництва і баштанництва. Харків, 2014. Вип. 60. С. 226-231 | uk_UA |
dc.identifier.other | 635.356–156:632.953 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18393 | - |
dc.description.abstract | У статті запропонований спосіб післязбиральної обробки капусти броколі антимікробними речовинами. Встановлений їх вплив на тривалість зберігання та якість продукції | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : Ін-т овочівництва і баштанництва | uk_UA |
dc.title | Застосування антимікробних речовин під час зберігання капусти броколі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zastosuvannia_antymikrobnykh_rechovyn_pid_chas_zberihannia_kapusty_brokoli.pdf | 418.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.