Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/18365
Назва: The method of identification and evaluation heating depth details contact switching devices
Інші назви: Метод визначення і оцінки глибини пошкодження деталі контакту комутаційних пристроїв
Метод определения и оценки глубины повреждения детали контакта коммутационных устройств
Автори: Radko, I.
Chervinsky L., Nazarenko I.
Дата публікації: 2015
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Radko I., Chervinsky L., Nazarenko I. The method of identification and evaluation heating depth details contact switching devices. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 164 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2015. С. 98-100.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 164.
Короткий огляд (реферат): A method to identify and evaluate the depth of heating the contact details of switching devices based on a system of spherical coordinat. Determine the temperature distribution of the electric arc switching contacts energized.
Розглянуто метод визначення та оцінки глибини нагрівання контактів комутуючих апаратів, основа ний на використанні системи сферичних координат. Що дозволяє визначити розподілення температури. електричної дуги перемикання в глиб контактів.
Рассмотрен метод определения и оценки глубины нагрева контактов коммутирующих аппаратов, основанный на использовании системы сферических координат. Что позволяет определить распределение температуры электрической дуги переключения вглубь контактов.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/18365
Розташовується у зібраннях:Випуск 164: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
37_164_2015.pdf794.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.