Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17475
Название: | Науковий твір «Оцінка рівня використання можливостей реалізації попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства» |
Авторы: | Чорна, Марина Віталіївна Чатченко, Ольга Євгенівна Зубков, Сергій Олександрович |
Дата публикации: | 5-мая-2016 |
Библиографическое описание: | Свідоцтво 65211 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Оцінка рівня використання можливостей реалізації попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства». М. В. Чорна, О. Є. Чатченко, С. О. Зубков; реєстр. 05.05.2016. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні рекомендації передбачають логічну послідовність процесу оцінки рівня реалізації попиту на продукцію підприємства ресторанного господарства, який базується на застосуванні розробленої матриці "Відповідності". |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17475 |
Располагается в коллекциях: | Авторські свідотства на інтелектуальну власність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
A_CV_65211.pdf | 61.2 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.