Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/17358
Название: Аналіз факторів конкурентоспроможності туристичних підприємств Україн
Авторы: Печенка, О.І.
Носач, Л.Л.
Шевченко, Д.Є.
Ключевые слова: конкурентоспроможність;туристичні підприємства;Україна;аналіз;competitiveness;tourist enterprises;Ukraine;analysis;конкурентоспособность;туристические предприятия;Украина;анализ
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Печенка О. І., Носач Л. Л., Шевченко Д. Є. Аналіз факторів конкурентоспроможності туристичних підприємств України. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2012. Вип. 1(15), Ч. 2. С. 180-187.
Краткий осмотр (реферат): Визначено сутність конкурентоспроможності підприємств та її особливості в туризмі, систематизовано основні фактори конкурентоспроможності. Досліджено конкуренцію на ринку туристичних послуг України, проведено аналіз чинників, що впливають на конкурентоспроможність туристичних підприємств, та визначено заходи, спрямовані на підвищення конкурентоспроможності підприємств.
It was outlines the nature of competitiveness and its features in tourism, systematized the main factors of competitiveness. Studied the competition in the tourism market of Ukraine, the analysis of factors affecting the competitiveness of tourism enterprises, and identified measures to improve the competitiveness of enterprises.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/17358
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15) Ч2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2012_1(2)__28.pdf259.28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.