Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/1717
Назва: | System-dynamic modeling of complex assessment of arjm-0.07-1 apparatus |
Інші назви: | Системно-динамічне моделювання комплексної оцінки апарата аржм-0.07-1 |
Автори: | Potapov, Vladimir Kostenko, Stanislav |
Ключові слова: | system dynamic;simulation model;infrared frying;reflector;steak;expenses;системна динаміка;імітаційна модель;інфрачервоне жарення;відбивач;біфштекс;витрати;системная динамика;имитационная модель;инфракрасная жарка;бифштекс;затраты |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Potapov V., Kostenko S. System-dynamic modeling of complex assessment of arjm-0.07-1 apparatus. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2016. Вип. 2(24). С. 218-225. |
Короткий огляд (реферат): | In this work the comprehensive assessment of the apparatus with a reflector
for the infrared frying of meat semi-products ARJM-0.07-1 by system-dynamic
modeling is carried out. Analysis of productivity, power intensity, steel intensity and
specific expenses parameters proves that the using of radiation flux reflectors is
productive and perspective. Шляхом системно-динамічного моделювання виконано комплексну оцінку апарата з рефлектором для інфрачервого жарення м’ясних напівфабрикатів АРЖМ-0.07-1. Аналіз продуктивності, енергоємності, металомісткості та питомої витратності доводить, що використання відбивачів променевого потоку є продуктивним і перспективним. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1717 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (24) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
16 (218-225).pdf | 341.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.