Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/1717
Назва: System-dynamic modeling of complex assessment of arjm-0.07-1 apparatus
Інші назви: Системно-динамічне моделювання комплексної оцінки апарата аржм-0.07-1
Автори: Potapov, Vladimir
Kostenko, Stanislav
Ключові слова: system dynamic;simulation model;infrared frying;reflector;steak;expenses;системна динаміка;імітаційна модель;інфрачервоне жарення;відбивач;біфштекс;витрати;системная динамика;имитационная модель;инфракрасная жарка;бифштекс;затраты
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Potapov V., Kostenko S. System-dynamic modeling of complex assessment of arjm-0.07-1 apparatus. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2016. Вип. 2(24). С. 218-225.
Короткий огляд (реферат): In this work the comprehensive assessment of the apparatus with a reflector for the infrared frying of meat semi-products ARJM-0.07-1 by system-dynamic modeling is carried out. Analysis of productivity, power intensity, steel intensity and specific expenses parameters proves that the using of radiation flux reflectors is productive and perspective.
Шляхом системно-динамічного моделювання виконано комплексну оцінку апарата з рефлектором для інфрачервого жарення м’ясних напівфабрикатів АРЖМ-0.07-1. Аналіз продуктивності, енергоємності, металомісткості та питомої витратності доводить, що використання відбивачів променевого потоку є продуктивним і перспективним.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/1717
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (24)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16 (218-225).pdf341.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.