Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16959
Назва: | Науковий твір «Методичний інструментарій оцінювання стану харчування населення» |
Автори: | Гросул, Вікторія Анатоліївна Зубков, Сергій Олександрович |
Дата публікації: | 6-жов-2020 |
Бібліографічний опис: | Свідоцтво 100213 України про реєстрацію авторського права на твір: Науковий твір «Методичний інструментарій оцінювання стану харчування населення». В. А. Гросул, С. О. Зубков; реєстр. 06.10.2020. |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано методичний інструментарій оцінювання стану харчування населення, що передбачає формування матриці оцінки якості харчування населення на основі показників економічної доступності продуктів харчування та індексу відповідності харчування населення раціональним нормам харчування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16959 |
Розташовується у зібраннях: | Авторські свідотства на інтелектуальну власність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
A_CV_100213.pdf | 2.46 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.