Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16359
Назва: Підвищення безпеки об’єктів продовольчої індустрії у випадку виникнення надзвичайних ситуацій
Інші назви: Повышение безопасности объектов продовольственной индустрии в случае чрезвычайных ситуаций
Improving safety of food industry objects in the case of emergency situations
Автори: Штепа, В. Н.
Вертай, С. П.
Кот, Р. Є.
Морголь, О. В.
Заєць, Н. А.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Штепа В. Н., Вертай С. П., Кот Р. Є., Морголь О. В., Заєць Н. А. Підвищення безпеки об’єктів продовольчої індустрії у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 271-278.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано вплив водних ресурсів на ефективність та безпеку об’єктів продовольчої індустрії в умовах дії надзвичайних ситуацій техногенного та природного походження. Запропоновано схему екологічно безпечного постачання ресурсів на виробництва. Розроблено концепції гарантованого водопостачання із усуненням недоліків існуючих рішень в умовах надзвичайних ситуацій; оцінено фінансову ефективність такого підходу.
Проанализировано влияние водных ресурсов на эффективность и безопасность объектов продовольственной индустрии в условиях действия чрезвычайных ситуаций техногенного и природного происхождения. Предложена схема экологически безопасных поставок ресурсов на производства. Разработаны концепции гарантированного водоснабжения с устранением недостатков существующих решений в условиях чрезвычайных ситуаций; оценено финансовую эффективность такого подхода.
The influence of water resources on the efficiency and safety of food industry objects under the conditions of emergency situations of technogenic and natural origin is analyzed. A scheme for environmentally sound supply of resources to production is proposed. The concepts of guaranteed water supply have been developed with the elimination of the shortcomings of existing solutions in emergency situations; The financial effectiveness of this approach has been estimated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16359
Розташовується у зібраннях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
43_179_2016.pdf549.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.