Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16242
Назва: Спосіб одержання молочно-білкової запіканки
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Івашина, Лілія Леонідівна
Колесніченко, Тетяна Олександрівна
Дата публікації: 25-лют-2009
Бібліографічний опис: Спосіб одержання молочно-білкової запіканки. Патент України на винахід № 85794, МПК (2009) A23C 17/00 A23C 23/00 A23L 1/29. Г. В. Дейниченко, Л. Л. Івашина, Т. О. Колесниченко. № a200712250. Заявл. 05.11.2007. Опубл. 25.02.2009, Бюл.№ 4. 3 с.
Серія/номер: 11;85794
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання молочно-білкової запіканки, який передбачає попередню підготовку сировинних компонентів, їх змішування, формування виробів та теплову обробку, який відрізняється тим, що як молочно-білковий компонент використовують молочно-білковий концентрат зі сколотин, біо логічно-активну добавку - морську водорость зостеру, змішування компонентів проводять протягом 5-7 хвилин, після чого її викладають у попередньо змащені маргарином та посипані сухарями форми, поверхню маси розрівнюють, змащують сметаною та випікають за температури 210-220°С протягом 20-25 хвилин, при цьому рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас. %: молочно-білковий концентрат зі сколотин 50,0-60,0 борошно пшеничне 10,5-13,0 цукор 10,0-12,5 яйця 4,0-5,0 маргарин столовий 5,0-6,0 сухарі 5,0-6,0 сметана 5,0-6,0 зостера 0,5-1,5.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16242
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
85794.pdf67.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.