Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16145
Название: Спосіб виготовлення збивних цукерок
Авторы: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Шкляєв, Олексій Миколайович
Касабова, Катерина Рубенівна
Дата публикации: 10-июл-2018
Библиографическое описание: Спосіб виготовлення збивних цукерок. Патент України на корисну модель № 126754, МПК A23G 3/34 (2006.01). О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, О. М. Шкляєв, К. Р. Касабова. № u 2017 11477. Заявл. 23.11.2017. Опубл. 10.07.2018, Бюл.№ 13. 4 с.
Серия/номер: 11;126754
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виготовлення збивних цукерок включає уварювання цукрово-патоково-агарового сиропу, охолодження сиропу, збивання сиропу з розчином сухого яєчного білка, змішування з попередньо збитою сумішшю жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним, іншими рецептурними компонентами, формування розмазуванням, структурування, розрізання на корпуси, глазурування, фасування, пакування. Частина сухого яєчного білка замінюється цілим насінням чіа, яке вноситься до розчину сухого яєчного білка в кількості 10-50 % від маси сухого яєчного білка.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16145
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
126754.pdf152.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.