Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16145
Название: | Спосіб виготовлення збивних цукерок |
Авторы: | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Самохвалова, Ольга Володимирівна Шкляєв, Олексій Миколайович Касабова, Катерина Рубенівна |
Дата публикации: | 10-июл-2018 |
Библиографическое описание: | Спосіб виготовлення збивних цукерок. Патент України на корисну модель № 126754, МПК A23G 3/34 (2006.01). О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, О. М. Шкляєв, К. Р. Касабова. № u 2017 11477. Заявл. 23.11.2017. Опубл. 10.07.2018, Бюл.№ 13. 4 с. |
Серия/номер: | 11;126754 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виготовлення збивних цукерок включає уварювання цукрово-патоково-агарового сиропу, охолодження сиропу, збивання сиропу з розчином сухого яєчного білка, змішування з попередньо збитою сумішшю жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним, іншими рецептурними компонентами, формування розмазуванням, структурування, розрізання на корпуси, глазурування, фасування, пакування. Частина сухого яєчного білка замінюється цілим насінням чіа, яке вноситься до розчину сухого яєчного білка в кількості 10-50 % від маси сухого яєчного білка. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16145 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
126754.pdf | 152.3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.