Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16110
Назва: | Особливості керування процесом бактерицидної та інсектицидної обробки зернової продукції |
Інші назви: | Peculiarities of management of the process of bactericide and insecticide treatment of grain products Особенности управления процессом бактерицидной и инсектицидной обработки зерновой продукции |
Автори: | Кунденко, Н. П. Захаров, Д. О. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Кунденко М. П., Захаров Д. О. Особливості керування процесом бактерицидної та інсектицидної обробки зернової продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 187 «Проблеми енергозабезпечення та енергопостачання в АПК України». 2017. С. 82-83. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 187. |
Короткий огляд (реферат): | Виконано аналіз основних параметрів технологічного процесу знезараження зернової продукції. Розроблено функціональну схему процесу бактерицидної та інсектицидної обробки зернової маси в полі високочастотного коронного розряду. The analysis of the main parameters of the technological process of grain disinfection is carried out. A functional scheme of the bactericidal and insecticidal treatment of the grain mass in the field of high-frequency corona discharge has been developed Выполнен анализ основных параметров технологического процесса обеззараживания зерновой продукции. Разработана функциональная схема процесса бактерицидной и инсектицидной обработки зерновой массы в поле высокочастотного коронного разряда. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16110 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 187: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
32_187_2017.pdf | 867.81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.