Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16110
Назва: Особливості керування процесом бактерицидної та інсектицидної обробки зернової продукції
Інші назви: Peculiarities of management of the process of bactericide and insecticide treatment of grain products
Особенности управления процессом бактерицидной и инсектицидной обработки зерновой продукции
Автори: Кунденко, Н. П.
Захаров, Д. О.
Дата публікації: 2017
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Кунденко М. П., Захаров Д. О. Особливості керування процесом бактерицидної та інсектицидної обробки зернової продукції. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 187 «Проблеми енергозабезпечення та енергопостачання в АПК України». 2017. С. 82-83.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 187.
Короткий огляд (реферат): Виконано аналіз основних параметрів технологічного процесу знезараження зернової продукції. Розроблено функціональну схему процесу бактерицидної та інсектицидної обробки зернової маси в полі високочастотного коронного розряду.
The analysis of the main parameters of the technological process of grain disinfection is carried out. A functional scheme of the bactericidal and insecticidal treatment of the grain mass in the field of high-frequency corona discharge has been developed
Выполнен анализ основных параметров технологического процесса обеззараживания зерновой продукции. Разработана функциональная схема процесса бактерицидной и инсектицидной обработки зерновой массы в поле высокочастотного коронного разряда.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16110
Розташовується у зібраннях:Випуск 187: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
32_187_2017.pdf867.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.