Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16016
Назва: | Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців |
Автори: | Крамаренко, Дмитро Павлович Гіренко, Наталія Ігорівна Товма, Лідія Федорівна Дуб, Володимир Васильович |
Дата публікації: | 10-кві-2017 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців. Патент України на корисну модель № 115156, МПК (2017.01) A22C 7/00 A23C 21/08 (2006.01) A23C 23/00 A21B 5/03 (2006.01). Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Л. Ф. Товма, В. В. Дуб. Заявники та патентовласники: держ. заклад "Луганський нац. ун-т ім. Тараса Шевченка", Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 08955. Заявл. 22.08.2016. Опубл. 10.04.2017, Бюл.№ 7. 5 c. |
Серія/номер: | 11;115156 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування. Під час перемішування додають перець чорний мелений, суху цистозіру і рис відварний, цибулю ріпчасту, обсмажену на шпику свинячому, з додаванням печериць та подрібненого котлетного м'яса і висівок пшеничних, після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3…5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батону -17 -19 °C. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16016 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
115156.pdf | 172.64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.