Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15914
Название: Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату
Авторы: Касабова, Катерина Рубенівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Лисюк, Галина Михайлівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Дата публикации: 12-дек-2011
Библиографическое описание: Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 65573, МПК A21D 13/08 (2006.01). К. Р. Касабова, С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова. № u201106067. Заявл. 16.05.2011. Опубл. 12.12.2011, Бюл.№ 23. 3 с.
Серия/номер: 11;65573
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату, який включає збивання яєчно-цукрової маси, введення до неї пшеничного борошна вищого сорту, змішаного із збагачувальною добавкою, есенції, замішування тіста, його формування та випічку, який відрізняється тим, що як збагачувальна добавка використовується продукт переробки зародку пшениці «Шрот зародків пшениці харчовий» у співвідношенні з пшеничним борошном 0,25:0,75-1,0:0,00, а для покращення структурномеханічних властивостей виробів додають ксампан у кількості 0,05-0,35 % до маси борошна на стадії збивання яєчно-цукрової маси.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15914
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
65573.pdf155.77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.