Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15914
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorЛисюк, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-11-28T13:18:22Z-
dc.date.available2022-11-28T13:18:22Z-
dc.date.issued2011-12-12-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва бісквітного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 65573, МПК A21D 13/08 (2006.01). К. Р. Касабова, С. Г. Олійник, Г. М. Лисюк, О. В. Самохвалова. № u201106067. Заявл. 16.05.2011. Опубл. 12.12.2011, Бюл.№ 23. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15914-
dc.description.abstractСпосіб виробництва бісквітного напівфабрикату, який включає збивання яєчно-цукрової маси, введення до неї пшеничного борошна вищого сорту, змішаного із збагачувальною добавкою, есенції, замішування тіста, його формування та випічку, який відрізняється тим, що як збагачувальна добавка використовується продукт переробки зародку пшениці «Шрот зародків пшениці харчовий» у співвідношенні з пшеничним борошном 0,25:0,75-1,0:0,00, а для покращення структурномеханічних властивостей виробів додають ксампан у кількості 0,05-0,35 % до маси борошна на стадії збивання яєчно-цукрової маси.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;65573-
dc.titleСпосіб виробництва бісквітного напівфабрикатуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
65573.pdf155.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.