Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15910
Назва: | Спосіб приготування хлібобулочних виробів |
Автори: | Лисюк, Галина Михайлівна Руденко, Андрій Іванович Олійник, Світлана Георгіївна Самохвалова, Ольга Володимирівна Голік, Олег Вікторович Діденко, Світлана Юріївна |
Дата публікації: | 25-лис-2011 |
Бібліографічний опис: | Спосіб приготування хлібобулочних виробів. Патент України на корисну модель № 65091, МПК A21D 8/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, А. І. Руденко, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, О. В. Голік, С. Ю. Діденко. № u201105683. Заявл. 04.05.2011. Опубл. 25.11.2011, Бюл.№ 22. 3 с. |
Серія/номер: | 11;65091 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб приготування хлібобулочних виробів, що включає замішування тіста з пшеничного борошна, сировини, що містить клейковину, інших рецептурних компонентів, дозрівання тіста, формування та вистоювання тістових заготовок і випікання виробів, який відрізняється тим, що як сировину, яка містить клейковину, використовують полб'яне борошно не менше 70 % виходу у спів відношенні з пшеничним борошном 0,50:0,50....1,00:0,00. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15910 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
65091.pdf | 166.38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.