Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15910
Назва: Спосіб приготування хлібобулочних виробів
Автори: Лисюк, Галина Михайлівна
Руденко, Андрій Іванович
Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Голік, Олег Вікторович
Діденко, Світлана Юріївна
Дата публікації: 25-лис-2011
Бібліографічний опис: Спосіб приготування хлібобулочних виробів. Патент України на корисну модель № 65091, МПК A21D 8/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, А. І. Руденко, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, О. В. Голік, С. Ю. Діденко. № u201105683. Заявл. 04.05.2011. Опубл. 25.11.2011, Бюл.№ 22. 3 с.
Серія/номер: 11;65091
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування хлібобулочних виробів, що включає замішування тіста з пшеничного борошна, сировини, що містить клейковину, інших рецептурних компонентів, дозрівання тіста, формування та вистоювання тістових заготовок і випікання виробів, який відрізняється тим, що як сировину, яка містить клейковину, використовують полб'яне борошно не менше 70 % виходу у спів відношенні з пшеничним борошном 0,50:0,50....1,00:0,00.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15910
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
65091.pdf166.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.