Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15910
Title: Спосіб приготування хлібобулочних виробів
Authors: Лисюк, Галина Михайлівна
Руденко, Андрій Іванович
Олійник, Світлана Георгіївна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Голік, Олег Вікторович
Діденко, Світлана Юріївна
Issue Date: 25-Nov-2011
Citation: Спосіб приготування хлібобулочних виробів. Патент України на корисну модель № 65091, МПК A21D 8/02 (2006.01). Г. М. Лисюк, А. І. Руденко, С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, О. В. Голік, С. Ю. Діденко. № u201105683. Заявл. 04.05.2011. Опубл. 25.11.2011, Бюл.№ 22. 3 с.
Series/Report no.: 11;65091
Abstract: Спосіб приготування хлібобулочних виробів, що включає замішування тіста з пшеничного борошна, сировини, що містить клейковину, інших рецептурних компонентів, дозрівання тіста, формування та вистоювання тістових заготовок і випікання виробів, який відрізняється тим, що як сировину, яка містить клейковину, використовують полб'яне борошно не менше 70 % виходу у спів відношенні з пшеничним борошном 0,50:0,50....1,00:0,00.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15910
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
65091.pdf166.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.