Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15875
Назва: | Композиція кріопротекторної дії "Кріолакт" для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів |
Автори: | Янчева, Марина Олександрівна Яковлева, Юлія Володимирівна |
Дата публікації: | 12-вер-2011 |
Бібліографічний опис: | Композиція кріопротекторної дії "Кріолакт" для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 62695, МПК A23B 4/06 (2006.01). М. О. Янчева, Ю. В. Яковлева. № u201101593. Заявл. 11.02.2011. Опубл. 12.09.2011, Бюл.№ 17. 2 с. |
Серія/номер: | 11;62695 |
Короткий огляд (реферат): | Композиція кріопротекторної дії для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів, що містить сіль поварену харчову, яка відрізняється тим, що як речовини, які мають властивості кріопротекторів, містить лактозу та лактулозу, у наступному співвідношенні компонентів, у мас. %: лактулоза 43,0 лактоза 28,5 сіль поварена харчова 28,5. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15875 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
62695.pdf | 133.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.