Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15875
Назва: Композиція кріопротекторної дії "Кріолакт" для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів
Автори: Янчева, Марина Олександрівна
Яковлева, Юлія Володимирівна
Дата публікації: 12-вер-2011
Бібліографічний опис: Композиція кріопротекторної дії "Кріолакт" для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 62695, МПК A23B 4/06 (2006.01). М. О. Янчева, Ю. В. Яковлева. № u201101593. Заявл. 11.02.2011. Опубл. 12.09.2011, Бюл.№ 17. 2 с.
Серія/номер: 11;62695
Короткий огляд (реферат): Композиція кріопротекторної дії для виробництва м'ясних заморожених напівфабрикатів, що містить сіль поварену харчову, яка відрізняється тим, що як речовини, які мають властивості кріопротекторів, містить лактозу та лактулозу, у наступному співвідношенні компонентів, у мас. %: лактулоза 43,0 лактоза 28,5 сіль поварена харчова 28,5.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15875
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
62695.pdf133.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.