Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15861
Назва: | Спосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуванням |
Автори: | Погожих, Микола Іванович Одарченко, Андрій Миколайович Одарченко, Дмитро Миколайович Даниленко, Лариса Володимирівна Гасай, Євгенія Леонідівна Сподар, Катерина Вікторівна |
Дата публікації: | 25-лип-2011 |
Бібліографічний опис: | Спосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуванням. Патент України на корисну модель № 61774, МПК A23B 7/04 (2006.01). М. І. Погожих, А. М. Одарченко, Д. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, Є. Л. Гасай, К. В. Сподар. № u201100960. Заявл. 28.01.2011. Опубл. 25.07.2011, Бюл.№ 14. 2 с. |
Серія/номер: | 11;61774 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб попередньої обробки ягід чорної смородини перед заморожуванням, який полягає у тому, що ягоди миють, відокремлюють плодоніжку, звільняють від надлишкової вологи шляхом струшування або обдування повітрям, заморожують за температури не вище -24°±2 °С, який відрізняється тим, що підготовлені ягоди перед заморожуванням витримують у 0,5 % розчині натрійкарбоксиметилцелюлози протягом 10 хвилин, заморожують за температури -15...-35 °C, зберігають при температурі не вище -18°С. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15861 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
61774.pdf | 163.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.