Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15712
Назва: Естетична подача страв – відмінний апетит
Автори: Мельник, Т. В.
Матиящук, О. В.
Корецька, І. Л.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Мельник Т. В., Матиящук О. В., Корецька І. Л. Естетична подача страв – відмінний апетит. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності таторгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 346-347 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15712
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-347-348.pdf232.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.