Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15417
Назва: Спосіб приготування гострого соусу на основі пряних овочів
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Кострова, Катерина Валеріївна
Дата публікації: 10-лис-2010
Бібліографічний опис: Спосіб приготування гострого соусу на основі пряних овочів. Патент України на корисну модель № 54387, МПК (2009) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, К. В. Кострова. № u201004443. Заявл. 16.04.2010. Опубл. 10.11.2010, Бюл.№ 21. 2 с.
Серія/номер: 11;54387
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування гострого соусу на основі пряних овочів, що включає підготовку вихідних компонентів (коріння та зелень петрушки і селери, ріпчаста цибуля), їх здрібнювання до розмірів часток 1...5мм, змішування і теплову обробку отриманої суміші овочів в бульйоні, проціджування, додавання червоного соусу, червоного молотого перцю та маргарину і подальший нагрів протягом 2...3хв., який відрізняється тим, що теплова обробка суміші овочів в бульйоні здійснюється в НВЧ-полі за умов вакуумування 40...50кПа при температурі 40...50°С протягом 3...5 хвилин. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступних співвідношеннях, %: петрушка (коріння) 3...7 селера (коріння) 3...7 ріпчаста цибуля 1...3 петрушка (зелень) 1...3 селера (зелень) 1...3 червоний основний соус 0,01 червоний молотий перець 0,01 маргарин 13...17 бульйон 65...70.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15417
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
54387.pdf90.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.