Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15417
Назва: | Спосіб приготування гострого соусу на основі пряних овочів |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Єфремов, Юрій Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Михайлова, Світлана Володимирівна Кострова, Катерина Валеріївна |
Дата публікації: | 10-лис-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб приготування гострого соусу на основі пряних овочів. Патент України на корисну модель № 54387, МПК (2009) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, К. В. Кострова. № u201004443. Заявл. 16.04.2010. Опубл. 10.11.2010, Бюл.№ 21. 2 с. |
Серія/номер: | 11;54387 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб приготування гострого соусу на основі пряних овочів, що включає підготовку вихідних компонентів (коріння та зелень петрушки і селери, ріпчаста цибуля), їх здрібнювання до розмірів часток 1...5мм, змішування і теплову обробку отриманої суміші овочів в бульйоні, проціджування, додавання червоного соусу, червоного молотого перцю та маргарину і подальший нагрів протягом 2...3хв., який відрізняється тим, що теплова обробка суміші овочів в бульйоні здійснюється в НВЧ-полі за умов вакуумування 40...50кПа при температурі 40...50°С протягом 3...5 хвилин. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступних співвідношеннях, %: петрушка (коріння) 3...7 селера (коріння) 3...7 ріпчаста цибуля 1...3 петрушка (зелень) 1...3 селера (зелень) 1...3 червоний основний соус 0,01 червоний молотий перець 0,01 маргарин 13...17 бульйон 65...70. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15417 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
54387.pdf | 90.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.