Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15414
Название: | Спосіб приготування супу-пюре на основі пряних овочів |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Єфремов, Юрій Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Михайлова, Світлана Володимирівна Деменко, Аліна Олександрівна Голуб, Руслана Володимирівна |
Дата публикации: | 10-ноя-2010 |
Библиографическое описание: | Спосіб приготування супу-пюре на основі пряних овочів. Патент України на корисну модель № 54386, МПК (2009) A23L 1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, А. О. Деменко, Р. В. Голуб. № u201004442. Заявл. 16.04.2010. Опубл. 10.11.2010, Бюл.№ 21. 2 с. |
Серия/номер: | 11;54386 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб приготування супу-пюре на основі пряних овочів, що передбачає різання пряних овочів та моркви, їх теплову обробку і перетирання разом з пасерованою ріпчастою цибулею, перемішування перетертої маси з бульйоном, молоком, яйцями, борошном, який відрізняється тим, що підготовлені компоненти по рецептурі піддають тепловій обробці в НВЧ-полі і вакуумуванню при 50...60кПа і температурі 45...50°С протягом 5...7 хвилин з наступним перетиранням і термостатуванням при температурі 50°С. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: петрушка 8...12 пастернак 2...4 селера 4...6 морква 4...6 цибуля ріпчаста 1...3 борошно 1...3 яйця 2/5шт. молоко 10...20 бульйон 50...70. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15414 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
54386.pdf | 90.13 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.