Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15407
Название: | Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Погожих, Микола Іванович Євлаш, Вікторія Владленівна Нєміріч, Олександра Володимирівна Гавриш, Андрій Володимирович Акмен, Вікторія Олександрівна Шевченко, Юлія Вікторівна |
Дата публикации: | 25-окт-2010 |
Библиографическое описание: | Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 53822, МПК A21D 13/08 (2006.01). О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко. № u201001976. Заявл. 23.02.2010. Опубл. 25.10.2010, Бюл.№ 20. 2 с. |
Серия/номер: | 11;53822 |
Краткий осмотр (реферат): | Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату, що містить мас. %: твердий рослинний жир - 36,4-0,01, какао-порошок - 3,64-0,01; цукрову пудру - 29,3-25,4; лецитин - 0,50-0,42; емульгатор - 0,14-0,12; ароматизатор - 0,02-0,01, яка відрізняється тим, що в неї вводять жировий напівфабрикат з використанням дієтичної добавки "Редгем" в кількості 30,0-74,03 мас. %. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15407 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
53822.pdf | 97.96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.