Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15380
Назва: | Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі |
Автори: | Погожих, Микола Іванович Євлаш, Вікторія Владленівна Нєміріч, Олександра Володимирівна Гавриш, Андрій Володимирович |
Дата публікації: | 10-сер-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва жирового напівфабрикату для шоколадної та кондитерської глазурі. Патент України на корисну модель № 51904, МПК (2009) A23D 9/00. М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш. № u201000089. Заявл. 05.01.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с. |
Серія/номер: | 11;51904 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва жирового напівфабрикату, що включає підготовку сировини до виробництва, приготування рецептурної суміші, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що на стадії приготування рецептурної суміші розплавлені жири ретельно перемішують і одночасно перетирають з дієтичною добавкою "Гемовітал" в колоїдному млині до одержання розміру часток не більше 16 мкм, додають вітамін Е, перемішують. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15380 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
51904.pdf | 94.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.