Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15327
Назва: Спосіб заморожування культивованих грибів
Автори: Семенюк, Дмитро Павлович
Петренко, Олена Володимирівна
Куценко, Віктор Анатолійович
Дата публікації: 25-бер-2010
Бібліографічний опис: Спосіб заморожування культивованих грибів. Патент України на корисну модель № 48640, МПК (2009) A23B 7/04. Д. П. Семенюк, О. В. Петренко, В. А. Куценко. № u200910606. Заявл. 19.10.2009. Опубл. 25.03.2010, Бюл.№ 6. 2 с.
Серія/номер: 11;48640
Короткий огляд (реферат): Спосіб заморожування культивованих грибів, що включає: сортування, очищення, миття, подрібнення та заморожування, який відрізняється тим, що перед заморожуванням попередньо підготовлені культивовані гриби обробляють 0,4 % розчином молочної кислоти протягом 20...30 с, процес заморожування проводять за температури мінус 35 °С.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15327
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
48640.pdf97.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.