Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15249
Назва: | Спосіб виробництва пива "Аронія" |
Автори: | Пенкіна, Наталя Михайлівна Татар, Лариса Василівна |
Дата публікації: | 10-сер-2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва пива "Аронія". Патент України на корисну модель № 109199, МПК (2016.01) C12C 12/00 C12C 5/00. Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар. № u 2016 03309. Заявл. 30.03.2016. Опубл. 10.08.2016, Бюл.№ 15. 4 с. |
Серія/номер: | 11;109199 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва пива включає приготування затору із зернопродуктів, його оцукрювання, фільтрування, кип'ятіння сусла, охолодження, зброджування початкового сусла і доброджування з отриманням пива. Додатково на етапі приготування затору вносять ягоди чорноплідної горобини, а на етапі бродіння сусла як смакоароматичну сировину вносять водний екстракт хвої сосни звичайної та/або хвої ялівцю. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15249 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
109199.pdf | 151.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.