Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15249
Назва: Спосіб виробництва пива "Аронія"
Автори: Пенкіна, Наталя Михайлівна
Татар, Лариса Василівна
Дата публікації: 10-сер-2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва пива "Аронія". Патент України на корисну модель № 109199, МПК (2016.01) C12C 12/00 C12C 5/00. Н. М. Пенкіна, Л. В. Татар. № u 2016 03309. Заявл. 30.03.2016. Опубл. 10.08.2016, Бюл.№ 15. 4 с.
Серія/номер: 11;109199
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва пива включає приготування затору із зернопродуктів, його оцукрювання, фільтрування, кип'ятіння сусла, охолодження, зброджування початкового сусла і доброджування з отриманням пива. Додатково на етапі приготування затору вносять ягоди чорноплідної горобини, а на етапі бродіння сусла як смакоароматичну сировину вносять водний екстракт хвої сосни звичайної та/або хвої ялівцю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15249
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
109199.pdf151.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.