Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15247
Title: | Спосіб сушіння харчових продуктів в тепломасообмінному модулі під дією підвищеного тиску |
Authors: | Потапов, Володимир Олексійович Петренко, Олена Володимирівна Гриценко, Олег Юрійович |
Issue Date: | 11-Jul-2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Спосіб сушіння харчових продуктів в тепломасообмінному модулі під дією підвищеного тиску. Патент України на корисну модель № 108135, МПК A23L 3/40 (2006.01) A23B 4/03 (2006.01) A23B 7/02 (2006.01). В. О. Потапов, О. В. Петренко, О. Ю. Гриценко. № u 2015 11184. Заявл. 13.11.2015. Опубл. 11.07.2016, Бюл.№ 13. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;108135 |
Abstract: | Спосіб сушіння харчових продуктів включає попередню підготовку сировини, подрібнення, заповнення функціональних місткостей та сушіння в тепломасообмінному модулі шляхом фільтрації сушильного агента крізь матеріал під дією підвищеного тиску. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15247 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
108135.pdf | 142.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.