Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15247
Title: Спосіб сушіння харчових продуктів в тепломасообмінному модулі під дією підвищеного тиску
Authors: Потапов, Володимир Олексійович
Петренко, Олена Володимирівна
Гриценко, Олег Юрійович
Issue Date: 11-Jul-2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Спосіб сушіння харчових продуктів в тепломасообмінному модулі під дією підвищеного тиску. Патент України на корисну модель № 108135, МПК A23L 3/40 (2006.01) A23B 4/03 (2006.01) A23B 7/02 (2006.01). В. О. Потапов, О. В. Петренко, О. Ю. Гриценко. № u 2015 11184. Заявл. 13.11.2015. Опубл. 11.07.2016, Бюл.№ 13. 4 с.
Series/Report no.: 11;108135
Abstract: Спосіб сушіння харчових продуктів включає попередню підготовку сировини, подрібнення, заповнення функціональних місткостей та сушіння в тепломасообмінному модулі шляхом фільтрації сушильного агента крізь матеріал під дією підвищеного тиску.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15247
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
108135.pdf142.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.