Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15162
Название: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового |
Авторы: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович Чуйко, Людмила Олексіївна Кузнецова, Тетяна Олегівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Іванніков, Павло Васильович Обозна, Маргарита Василівна Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна Борисова, Аліна Олексіївна Колесник, Олена Вікторівна Бірка, Адріана |
Дата публикации: | 12-янв-2016 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового. Патент України на корисну модель № 104097, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, Л. О. Чуйко, Т. О. Кузнецова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, П. В. Іванніков, М. В. Обозна, О. М. Самолюк-Холодова, А. О. Борисова, О. В. Колесник, Бірка Адріана. № u 2015 06923. Заявл. 13.07.2015. Опубл. 12.01.2016, Бюл.№ 1. 5 с. |
Серия/номер: | 11;104097 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом, плавлення суміші, фасування та охолодження. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану, як сіль плавильну використовують цитрат натрію, а для закріплення заданої структури додають розчин капа-карагінану. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15162 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
104097.pdf | 163.18 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.