Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15025
Title: Методологические подходы к управлению системой питания населения в рыночных условиях
Authors: Чернов, Г.Е.
Яцун, Л.Н.
Keywords: управление;питание;население;рыночные условия;методологические подходы;управління;харчування;населення;ринкові умови;методологічні підходи;management;food;population;market conditions;methodological approaches
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Чернов Г. Е., Яцун Л. Н. Методологические подходы к управлению системой питания населения в рыночных условиях. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. С. 252-257.
Abstract: Предложена структура системы питания населения, разработана функциональная взаимосвязь общественного питания с отраслями продовольственного, торгово-сбытового, лечебно-оздоровительного, туристско-экскурсионного комплексов, сферой социальной защиты населения. Предложены синергетические механизмы управления, обьединяющие госрегулирование и рыночную конкуренцию.
Запропоновано структуру системи харчування населення, розроблено функціональний взаємозв’язок громадського харчування з галузями продовольчого, торговельно-збутового, лікувально-оздоровчого, туристськоекскурсійного комплексів, сферою соціального захисту населення. Запропоновано синергетичні механізми управління, що поєднують держрегулювання та ринкову конкуренцію.
The structure of the nutrition system for population is proposed, functional interrelations of mass catering with the branches of food, commercial, medicinalprophylactic, tourist complexes, the sphere of social safety for population are developed. Synergetic management mechanisms are suggested integrating government regulation and market competition.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15025
Appears in Collections:Випуск 1(17), Ч 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_1(1)__37.pdf235.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.