Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15025
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧернов, Г.Е.-
dc.contributor.authorЯцун, Л.Н.-
dc.date.accessioned2022-11-22T15:46:57Z-
dc.date.available2022-11-22T15:46:57Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЧернов Г. Е., Яцун Л. Н. Методологические подходы к управлению системой питания населения в рыночных условиях. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. С. 252-257.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15025-
dc.description.abstractПредложена структура системы питания населения, разработана функциональная взаимосвязь общественного питания с отраслями продовольственного, торгово-сбытового, лечебно-оздоровительного, туристско-экскурсионного комплексов, сферой социальной защиты населения. Предложены синергетические механизмы управления, обьединяющие госрегулирование и рыночную конкуренцию.uk_UA
dc.description.abstractЗапропоновано структуру системи харчування населення, розроблено функціональний взаємозв’язок громадського харчування з галузями продовольчого, торговельно-збутового, лікувально-оздоровчого, туристськоекскурсійного комплексів, сферою соціального захисту населення. Запропоновано синергетичні механізми управління, що поєднують держрегулювання та ринкову конкуренцію.uk_UA
dc.description.abstractThe structure of the nutrition system for population is proposed, functional interrelations of mass catering with the branches of food, commercial, medicinalprophylactic, tourist complexes, the sphere of social safety for population are developed. Synergetic management mechanisms are suggested integrating government regulation and market competition.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectуправлениеuk_UA
dc.subjectпитаниеuk_UA
dc.subjectнаселениеuk_UA
dc.subjectрыночные условияuk_UA
dc.subjectметодологические подходыuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjectнаселенняuk_UA
dc.subjectринкові умовиuk_UA
dc.subjectметодологічні підходиuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.subjectpopulationuk_UA
dc.subjectmarket conditionsuk_UA
dc.subjectmethodological approachesuk_UA
dc.titleМетодологические подходы к управлению системой питания населения в рыночных условияхuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1(17), Ч 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2013_1(1)__37.pdf235.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.